Ock

OKULUMUZDA AİLE OKULU EĞİTİMİ EĞİTİCİSİ MUSTAFA AYAZ TARAFINDAN VERİLEN KASIM AYI 44 SAAT SÜREN AİLE OKULU EĞİTİMİ BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR. ŞUBAT  AYI EĞİTİMLERİMİZDE PLANLANMAKTADIR.

Heybemdeki Masallar veli-öğrenci değerlendirme

Kas

OKULLARIMIZDA Çocukların kaza ve yaralanmalarla karşılaşmasını önleyici davranışları; karşılaştıkları kaza ve yaralanmalarda nasıl bir yol izleyeceklerini, nasıl davranacaklarını yaşa özel oyun ve animasyonlarla aktarıyoruz. Eğitimlerimiz çocuklarda ilkyardım bilincinin yerleşmesini ve davranış değişikliğini hedeflenmektedir.

Kas

OKULUMUZDA KUTLANAN ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZDE COŞKU VE HEYECANLA COCUKLARIMIZA BU GÜNÜN ÖNEMİNİ HİSSETTİRMEYE ÇALIŞTIK ÇÜNKÜ " Dünyanın her yanında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve en değerli varlığıdır."

Kas

Türk Kızılayı'nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRETİLMİŞTİR

Kas

Okulumuzda Öğrencilerimiz ile birlikte tatbikat yaparak deprem anında ne yapılması gerektiğini öğrendik.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yılında sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz...

Kas

OKULUMUZ 4/C SINIF ÖĞRETMENİ SEMRA COŞKUNUN HAZIRLADIĞI "İŞTE CUMHURUYETİ BÖYLE KAZANDIK " İSİMLİ TİYATRO OYUNUMUZU KEYİFLE İZLEDİK. 4/C SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

SAĞLIKLI BESLENMEYİ ÖĞRENİYORUZ . BUGÜN ÖĞLEN YEMEĞİMİZİ KENDİMİZ HAZIRLADIK.

2/ B SINIFI ETKİNLERİ..

3/D Sınıfı olarak Dünyamızın Yapısı çalışmasını hazırladık

Haz

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU KERMES ETKİNLİĞİMİZE GÖSTERDİĞİNİZ İLGİYE TEŞEKKÜR EDERİZ.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını  coşkuyla kutladık.