T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / MAMAK - Türkoğlu İlkokulu

HAREKET ET, PES ETME! "MOVE DON'T GIVE UP!" (7-10 Yaş)

ÇALIŞMA SÜRECI

Projemiz Kasım 2021 de başlayıp, Ocak 2021 de tamamlanacaktır. Öğretmenlerimiz kendi projeleri içinde etkinliklerini sürdürürken ayrıca 4 projede de etkileşimli çalışmalarla birbirlerini destekleyeceklerdir. Proje süresince Uzman Konuklar davet edilerek, doğru bildiğimiz yanlışları düzeltmek ve yeni bilgiler öğrenmek için birçok Öğrenci ve Öğretmen Eğitimleri planlanacaktır. Projemizde ortağımız olan birçok Beden eğitimi öğretmeninin konu ile ilgili bilgilerinden faydalanılacaktır.

BEKLENEN SONUÇLAR

Projede bir çok Web 2.0 Aracı kullanılarak hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin 21.Yüzyıl becerileri desteklenecektir.
Projemizde yapılan etkinlikler ile sağlık için spor öğrencilerimizin hayatına girecektir. Bu sayede;
Çocukların gelişme döneminde kas ve eklemlerin güçlenmesini, kalp ve akciğer gibi organların gelişmesini sağladığı gibi sindirim sisteminin de düzenli çalışmasında olumlu bir etki sağlayacaktır.
Sosyalleşip, ekip halinde çalışma konusunda yetkinleşirler. Yaşanılan sorunlar karşısında hızlı ve çözümcül karar verme yeteneğine sahiptirler.
Yüksek odaklanma becerilerine sahip olarak ders başarıların artması ve bilişsel (zihinsel) gelişimlerini önemli oranda artırması beklenmektedir.https://twinspace.etwinning.net/201481

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.04.2022 - Güncelleme: 26.04.2022 14:13 - Görüntülenme: 128
  Beğen | 0  kişi beğendi