Ock

Rehber Öğretmenimiz Demet GÜLER  ve Okul Aile Birliği Başkanımız Mevlüde Halıcı tarafından velilerimize yönelik sinema etkinliği ve psikolojik sağlamlık semineri düzenlenmiştir.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Hatice YILDIZTAŞ 'ın düzenlediği Gazimizin Dilinden 15 Temmuz isimli söyleyişiye katılımlarından ötürü 15 Temmuz Gazisi Sayın SABAHATTİN ŞAHİN'e teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan gazimiz 15 Temmuz Etkinliklerimizi daha anlamlı kılmış duyarlılığımıza katkıda bulunmuştur.

Ock

29 ARALIK DRAMA ATÖLYESİ ,RESİM ATÖLYESİ VE İNGİLİZCE SINIFI AÇILIŞ PROGRAMIMIZA KATILARAK BİZLERE DESTEK VEREN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ELİF ÖZBEK VE ŞUBE MÜDÜRLERİMİZ ŞAHSENEM DÜZGÜN VE HATİCE AKMAN 'A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ..

Ara

OKULUMUZA YENİ KAZANDIRILAN RESİM ATÖLYESİNİ KULLANMAYA BAŞLADIK.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ARALIK AYI ÇALIŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Kas

Öğretmenler!... Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir. (M.Kemal Atatürk) Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Kas

TÜRKOĞLU İLKOKULU LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASINDA TURUNCU İZ BIRAKTI...

Kalbimde büyük sevgin.

Adın düşmez dilimden

İzinden yürüyorum,

“Türk’üm, doğruyum’’ derken

Sen büyük Türk, Atatürk!

Aydınlık bir ufuksun

Küçücük yüreğime,

Sığmayan gururumsun.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, Cumhuriyetimizin ışığında aydınlık yarınlara adım atmanın gururunu yaşıyoruz. İyi bayramlar!

Ekm

2023 2024 YILI  1. DEPREM TATBİKATIMIZ 13/10/2023 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. TENEFÜS SIRASINDA YAŞANABİLECEK BİR DEPREM ANINDA DE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI UYGULAMALI OLARAK  ÖĞRENDİK. SİVİL SAVUNMA KULÜBÜ ÖĞRETMENİ YILDIRIM AKALİN 'A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA BAŞLAYAN ANASINIFI DESTEK EĞİTİM ÇALIŞMALARI BU YIL DA DEVAM EDİYOR.

BİZ TÜRKOĞLU İLKOKULU 2/ C SINIFI ÖĞRENCİLERİ HAYVANLARI  ÇOK SEVİYORUZ ,,,,

Eyl

3/A SINIFININ DÜNYANIN KATMANLARINI YEDİĞİ DOĞRUDUR.

Eyl

OKULUMUZ 1/B SINIF ÖĞRETMENİ ASENA ASLIHAN CAN REHBERLİĞİNDE GÜNÜMÜZE SPORLA BAŞLIYORUZ.

Eyl

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ PERSONELLERİ ÖĞRETMENİMİZ DENİZ FIRAT REHBERLİĞİNDE EĞİTİMLERİNİ TAMAMLAMIŞLARDIR.